MENY

logo_hakalle_web.png

    

SESONGSETENGT - men ope for grupper

Foto: Kristoffer Ytterland / meirenntusenord.com
Foto: Kristoffer Ytterland / meirenntusenord.com

Hakallegarden er no stengt for sesongen. Grupper er velkomne når det måtte vere. Ta kontakt på mobil 90068996

Neste opne dag vert ei helg i advent, truleg 2. helga. Då satsar vi på å få til eit julemarked igjen.

Ellers har vi ope i juleferia, vinterferia, og mulegens enkelte helgar når saknet av gardsgjestar vert for stort ;-).  No skal det ryddast, planleggast,  andre jobbar prioriterast, og kvilast litt innomellom dyrestell og andre gjeremål.

Til påske er vi i full sving igjen :-)

sleppfest med maria parr

mariaparr_kopi.jpg

"Keeperen og havet" Lena og Trille er tilbake!

Laurdag 19. august kl. 15.00 er små og store lesarar hjertelig velkomne til lanseringsfest. 

Vi gler oss stort over at Maria er ute med ny bok, og sjølvsagt er det stor stas at ho vil ha festen akkurat her på Hakallegarden. Det vert lanseringsfest med alt som høyrer med. Forfattaren sjølv les, gode vener spelar, og det vert sal av rykande feske bøker. Ta med deg gode venner og kom!

nye billettprisar

Vi har frå denne sesongen valgt å endre billettprisane, og fjerne familiebilletten.

Vi valgte å ha ha ein familiebillett for at det skulle vere muleg for store familier og kome hit. Dessverre viser det seg at mange utnyttar denne billetten og vil ha inn heile slekta si på den. Vi har derfor valgt å ta vekk denne billetten, og heller sette ned prisen på dei vaksne.  I tillegg til jobbar som vi har ved sida av garden, er det billettane som er hovudinntekta vår som gjer at vi kan halde garden open for besøknade. Så skulle du lure på kvifor den ikkje finnast lenger, så er altså det grunnen :-) Dei nye prisane står nederst på kvar side.

Endring i opningstidene

Foto: Meirenntusenord.com
Foto: Meirenntusenord.com

Mange jobbar, for korte døgn, og meir tid til kvarandre, gjer at gardsfolket har bestemt seg for å korte inn på "vanlege" opne dagar. Grupper/bedrifter må ta kontakt for besøk når dei måtte ønske.

Vi har i fleire år hatt ope kvar helg og alle feriar året rundt. Med skulejente i hus får vi aldri fri saman, og har derfor valgt å korte inn på helgaopen gard i lågsesongen. Opingtidene vert som fylgjer:

Alle feriar (vinter, påske, pinse, sommar, haust, jul)

Kvar helg frå påske t.o.m. haustfeira

STENGT 1, 2 juledag og 1 nyttårsdag

HAKALLEGARDEN OPEN 25-28 MAI

Velkomne til gards!! Foto: NRK/Arne Stubhaug
Velkomne til gards!! Foto: NRK/Arne Stubhaug

Vi held som vanleg ope Kristi Himmelfartdag, samt fredag, og i helga som vanleg. Opningstida er som alltid 12-18. Velkomne!

Sjå episode av Marit og dyra 1 her

romjulsope

images.jpeg

Vi har tradisjon tru ope frå 3.juledag t.o.m. 30 desember. Er det ruske, rid vi nede i grindløda. Dyra kosar seg innomhus, og det gjer vi også :-) VELKOMNE! 

 
Ⓒ Hakallegarden 2015 Design & CMS: Osberget AS